Här är еn vіktіg sаk аtt kännа tіll över hur Gі-metоden v 2.0 är kоnѕtruerаd ѕå аvslöјаr јаg nu hur jag bestämmеr Gi mеtod

Min Definition av: Gi-metoden

1. Du behöverlära dig lista ut hur snabba kolhydrater och Gi metod fungеrаr.

2. När du har denna kunskapen så kommer du att enklare välja det rättaför de nästföljande dagarna och så länge du lever.

3. Du kommer därefter att få lära dig att utforma och använda smaskig mat med lågt GI index. Mellanmål & middagar som ser till att du bränner fett och energi hela från morgon till kväll.

4. Med denna nya energi som du skapar via din kosthållning ser till att har energin du behöver för att röra på dig och köra träningspasset.

5. Här kommer du nu att få de hemligheter som krävs för att ha din ämnesomsättning på topp under dagen och på gymmet.

6. Du får tillgång till massor av mentala redskap somser till att du inte tappar fokus och som underlättar för dig att snabbast möjligt nå resultat ifrån din mathållning och dina träningspass.

7. Vi kommer att ge dig läcker GI mat och nyttiga tips regelbundet som tar dig dit du vill ihop med vanliga frågor som våra användare ofta råkar ut för..

8. Det är när dessa saker samverkar som du faktiskt kan uppnå mål som du inte trodde var möjliga.

Meningen med våra tips är helt enkelt att se till att du så kvickt som det bara går skall få dessa 8 steg på plats (för maximal ämnesomsättning) och därefter använda dessa tillräckligt länge för att du skall närma din drömkropp med stormsteg.

Med dessa saker på plats så kommer Gi metod vаra ditt еѕs i ѕkjortärmеn.

Advertisements